FULL PURPOSE

Full Purpose is een persoonlijk traject waar je aan de hand van je eigen vragen je eigen Purpose Based Development maakt. 


Geen enkel mens staat stil. Alles en iedereen in jezelf en in je omgeving is in beweging. Het is de logische lijn van heden, verleden, toekomst. Van de mens die gisteren was, naar hoe je je vandaag in de spiegel tegenkomt en hoe je in de verbeelding jezelf ziet in de toekomst. alles in beweging, jij bent in beweging. In die beweging voorwaarts zit ook een ontwikkeling, jij ontwikkelt je als mens, als professional. Je wordt beter, je wordt wijzer, je komt langzaam in 'lijn' te liggen met wie je werkelijk bent. De vraag is even wat die 'lijn' dan is. De vraag is even of jij die lijn ook ziet? En: of je dan die groeicurve bewust meemaakt op dit moment?

Full Purpose

Het doel van jou, van mijn leven is die ontwikkeling van ons als mens. Dat is soms een pijnlijk proces overigens, want de echte betekenis van het woord 'ontwikkeling' is afwikkeling. Je maakt je dus los van oude patronen uit het verleden en laat je leiden door je eigen verlangen naar jouw toekomst.

Jouw Traject

Full Purpose is een persoonlijk traject waar je juist aan de hand van je eigen vragen je eigen Purpose Based Development maakt. Zo krijgt je leven en carrière jouw eigen kleur. Leer je over je eigen ontwikkeling en zie je ook je eigen toekomst in goed perspectief.

Eigen Lijn

Uiteindelijk leer je in Full Purpose te gaan, d.i. heen en weer schakelen op jouw lijn. Je leert identificeren, reageren, effectief balanceren, ermee spelen en in je leven en werk al deze facetten te gebruiken. Zodat je én met jezelf, én met de anderen in je omgeving kunt groeien naar wie je werkelijk bent.

Intern Extern

 Belangrijk is dat je in control komt en effectief kunt gaan handelen - of bijsturen - in het traject. Intern naar jezelf en je zichtbare gedrag, extern naar de cultuur en het systeem van je organisatie.