Claim it! 16 november 2018 op Purpose Day. Na twee keer in Amsterdam dit jaar in Rotterdam in de Van Nellefabriek. Een dag die je heel lang gaat heugen. Niet alleen omdat je een explosie aan inspiratie krijgt, of een lawine aan nieuwe ideeën. Nee, Purpose Day 2018 wordt een gebeurtenis waar jij de kans krijgt je purpose te claimen. Claimen voor jezelf, je bedrijf, je organisatie. Want werken met en vanuit een heldere purpose is de enige manier waarop we verder kunnen met elkaar. Betekenis geven aan je werk. Betekenis geven aan je carrière. Betekenis geven aan wie je wilt zijn.

Dan doen we met Raj Sisodia (Conscious Capitalism), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Ruud Koornstra (SCO), Saskia Bouter (The Hunger Project) and more, much more to come.

Purpose Day gaat dan ook verder waar we gebleven zijn en we beloven je dat we samen een nieuwe weg in zullen slaan. Want we moeten verder. Anders. Beter. Zorg dat je er bent. Zorg dat je het claimt! Samen met je collega’s, je mede-ondernemers, je vrienden. Omdat werken vanuit purpose de enige mission possible zal zijn voor alle dagen na Purpose Day.

Co-founder Consciousnes Capitalism 'Healing the capitalist system.'

CCO Tony's Chocolonely 'How to organise yourself while serving a purpose.'

Ruud Koornstra 'The Dutch as frontrunners of a purpose driven economy.' 


Purpose Day is a collaboration of De Droomfabriek, Friends for Brands, Work and Purpose, SMO en SUMUS

Ik ken nogal wat mensen die  iets wilden veranderen. Waarom? Omdat het zo niet langer kon. Gewoon omdat het moest. Misschien is het vragen naar ‘waarom?’ dan ook niet zo interessant. Het is toegeven aan je intuïtie. Het erkennen van dat diepe weten is al genoeg.  De eigen overtuiging,  de stap naar voren uit de rij maakt je  zichtbaar. Hier ben ik.