spreker

Wat als jij het stuur in handen krijgt?

Wat als ze naar jou luisteren?

Wat als jij op de stoel gaat staan?

Wat als jij van je hart geen moordkuil maakt?

Wat als jij de eerste stap zet?

Wat als jij de toon zet?

Wat als jij geen genoegen neemt?

Wat als jij het licht aandoet?

Wat als jij het voor het zeggen krijgt?

Wat als jij de ballen hebt?

Wat als jij de uitdaging aanneemt?

Wat als jij de moed verzamelt?


10 cultuurwaarden

In het boek 'Claim it!' beschrijf ik o.a. de 10 cultuurwaarden voor een organisatie die vanuit purpose wil werken.  Deze cultuurwaarden creëren een voedingsbodem, geven vaart, maken dat je bedrijf kan aansluiten bij de koplopers. In een inspirerende sessie neem ik deze 10 cultuurwaarden met jouw bedrijf door. Wat willen we? Waar willen we aan bijdragen? Wat willen we achterlaten? Waar lopen we warm voor?

twee wegen

In het boek dat ik nu schrijf 'Twee wegen - naar dienend leiderschap' zoek ik leiders op die hun verhaal vertellen over leiderschap, valkuilen, misvattingen, maar ook inzichten, gedrevenheid en compassie. Over leiderschap zijn er vele mythen, en de '12 stappen naar succes' blijkt een hobbelig pad te zijn. In een sessie wil ik je meenemen op jouw eigen weg in je leiderschap binnen bedrijf of organisatie. 

 

In januari 2019 beginnen Kees Klomp en ik een podcast serie waarin we spreken met leiders over 'de twee wegen' van hun verhaal.

ertoe doen!

In mijn boek 'Ertoe doen!' schrijf ik over persoonlijke betekenis en hoe je dat in het eigen leven handen en voeten geeft. Met de wetmatigheid van de 'Cirkel van Betekenisvol Leven' -  ‘Weten’ - ‘Erkennen’ - ‘Kunde’ - ‘Compassie’ - laat ik zien hoe je betekenis vindt. In een diepgaande sessie zoeken we vragen op, stuiten op antwoorden en vooral geven we vorm aan jouw behoeften om vanuit betekenis te leven en te werken.

 


Ik ken nogal wat mensen die  iets wilden veranderen. Waarom? Omdat het zo niet langer kon. Gewoon omdat het moest. Misschien is het vragen naar ‘waarom?’ dan ook niet zo interessant. Het is toegeven aan je intuïtie. Het erkennen van dat diepe weten is al genoeg.  De eigen overtuiging,  de stap naar voren uit de rij maakt je  zichtbaar. Hier ben ik.