spreker

Wat als jij het stuur in handen krijgt?

Wat als ze naar jou luisteren?

Wat als jij op de stoel gaat staan?

Wat als jij van je hart geen moordkuil maakt?

Wat als jij de eerste stap zet?

Wat als jij de toon zet?

Wat als jij geen genoegen neemt?

Wat als jij het licht aandoet?

Wat als jij het voor het zeggen krijgt?

Wat als jij de ballen hebt?

Wat als jij de uitdaging aanneemt?

Wat als jij de moed verzamelt?


claim it! samen

Deze workshop is er voor degenen die de eersten willen zijn. Voor hen die willen laten zien hoe een purpose gedreven economie eruit kan zien, die niet kunnen verdragen dat we niet in beweging komen, die niet willen polderen, maar innoveren. Die begrijpen dat vernieuwing altijd en alleen wordt gecreëerd door een kleine groep mensen die niet accepteert dat het gaat zoals het gaat en die zich niet laten leiden door angst maar door een positief verlangen.

 

Het systeem voelt soms als de Japanse duizendknoop, een exotische plant die enorm kan overwoekeren en enorme schade kan veroorzaken aan natuur en infrastructuur. De enige manier om deze plant in toom te houden is om hem tot op zijn wortels - soms tot vijf meter diep! - uit te graven. Lastig, moeilijk, maar het kan niet anders. Maar alleen wordt dat een onbegonnen werk. We zullen elkaar moeten vinden.

 

Het boek 'Claim it!' staat centraal in deze workshop. Praktisch, bevlogen, hands on en vooral het hoe? Juist voor bedrijven die zoeken naar mogelijkheden om geïnspireerd te worden is deze workshop een sterke eye-opener. Claim it!

twee wegen naar leiderschap

In het boek dat ik nu samen met Kees Klomp schrijf 'Twee Wegen naar Leiderschap' zoek ik leiders op die hun verhaal vertellen over leiderschap, valkuilen, misvattingen, maar ook inzichten, gedrevenheid en compassie. Over leiderschap zijn er vele mythen, en de '12 stappen naar succes' blijkt een hobbelig pad te zijn. In een sessie wil ik je meenemen op jouw eigen weg in je leiderschap binnen bedrijf of organisatie. 

 

In januari 2019 zijn Kees Klomp en ik een podcast serie begonnen waar we met gasten spreken over 'de twee wegen' van hun leiderschap. Je kunt de podcasts volgen via Spotify

'ertoe doen' een coaching traject

De Cirkel van Betekenisvol Leven begint bij het weten, diep van binnen, het besef dat het leven waardevol genoeg is om er voluit alles uit te halen. Door het weten ook te erkennen, wordt het een eigen waarheid en krijgt het zichtbaarheid. Met jouw kunde kan het de vorm krijgen die jezelf verkiest om je weg te vinden zodat je uiteindelijk vanuit compassie kunt leven. Betekenis geven, impactvol maken, daar gaat de cirkel over die nooit stopt. In dit traject neem ik je mee op je eigen reis en hoop ik dat je geïnspireerd zal worden. 

 

Ik ga in vier verschillende dagen met je aan de slag. Elke dag heeft dus een eigen thema en kleur. In vier dagen ga ik niet alleen door het boek, maar ook met jouw vragen aan de slag.

 

Klik hier voor meer info.


Ik ken nogal wat mensen die  iets wilden veranderen. Waarom? Omdat het zo niet langer kon. Gewoon omdat het moest. Misschien is het vragen naar ‘waarom?’ dan ook niet zo interessant. Het is toegeven aan je intuïtie. Het erkennen van dat diepe weten is al genoeg.  De eigen overtuiging,  de stap naar voren uit de rij maakt je  zichtbaar. Hier ben ik.